Camping 'FF weg

'Camping 'FF Weg' is bedoeld voor gezinnen die om verschillende redenen niet in staat zijn om op vakantie te gaan. De Wijkvereniging Stadsdennen zet zich al vier jaar in om een onvergetelijk vakantieweekend te organiseren waar jong en oud van kan genieten.

De afgelopen twee edities vonden plaats op het terrein van de MESS in Harderwijk, maar helaas is hieraan een einde gekomen. De organisatie is nu intensief op zoek naar een vaste locatie waar ze jaarlijks kunnen terugkeren.


Camping 'FF Weg' biedt meer dan alleen kamperen. Tijdens het geplande weekend wordt het gebruik van telefoons geminimaliseerd, blijven computers thuis en blijft de televisie uit. Iedereen ontsnapt even aan de dagelijkse routine en geniet van het buitenleven! Het motto is 'samen doen', en dit begint al bij het opzetten en inrichten van de tent.

De camping is voor iedereen toegankelijk en men kan een plekje reserveren voor drie dagen tegen een kostprijs van €16,00. Voor degenen die zich dit niet kunnen veroorloven, zijn er gesponsorde plekken beschikbaar. Financiële steun is ook nodig om alle activiteiten te organiseren, zoas uitstapjes naar het zwembad of ochtendgymnastiek. Ook worden eten, drinken en andere basisbehoeften voor de kampeerders gefinancierd door inkomsten van sponsors en donaties. Hoe meer bekendheid Camping 'FF Weg' krijgt, des te meer gezinnen er gelukkig gemaakt kunnen worden.

Wil je een indruk krijgen van het weekend dat wordt georganiseerd, neem dan een kijkje op de  facebook pagina  van 'Camping 'FF Weg'.